Controleer bij ontvangst altijd uw bestelling of deze in orde is en kunt u ons tijdig op de hoogte brengen van eventuele fouten. Soms komt het voor dat u een product ontvangt die niet aan uw verwachting voldoet. De Paardengruiter heeft graag tevreden klanten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw product te ruilen of te retourneren.

Het product voldoet niet aan mijn verwachting.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Het retourformulier kunt u hier downloaden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het product is kapot bij ontvangst bestelling
Wanneer u bij ontvangst van uw bestelling een beschadigd of kapot product ontvangt, laat dit dan tijdig aan ons weten. Afhankelijk van het artikel zullen wij u vragen het product aan ons retour te zenden en sturen wij na ontvangst van uw retourzending u een nieuwe product toe.

Er mist een product bij mijn bestelling.
Wanneer bij ontvangst van uw bestelling een product ontbreekt, laat dit dan tijdig aan ons weten. We zullen zo spoedig mogelijk het product naleveren.

Mijn product is kapot gegaan tijdens het gebruik. Garantie?
Het kan wel eens voorkomen dat een product kapot gaat tijdens het gebruik. In sommige gevallen kan dit onder de garantie vallen.
Wanneer je product kapot is gegaan, laat dit dan aan ons weten. Wij zullen contact op nemen met de leverancier om te kijken of dit nog onder garantie valt.
In de meeste gevallen valt onder garantie: fabrieksfouten, materiaalfouten en stiksels. Slijtage, gebruikssporen of schade door geweld van buitenaf vallen niet onder de garantie.

Uw bestelling/product retour zenden

De retourzending dient degelijk te zijn verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen.
Verzendkosten voor het retour zenden dienen door uzelf betaald te worden tenzij anders overeen gekomen. Als je producten na overleg retour stuurt, ontvang je een verzendbewijs met een track&trace code. Bewaar dit zorgvuldig, zodat we het pakket , indien nodig, kunnen traceren. Zonder het verzendbewijs kunnen we zoekgeraakte pakketten niet traceren en vergoeden.

Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Algemene voorwaarden

De bovenstaande informatie en andere voorwaarden kunt u teruglezen in onze Algemene Voorwaarden.

Vragen

Mochten u nog vragen hebben over ruilen of het retourneren van een product, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar info@paardengruiter.nl

Onze tevreden klanten

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Super snel geleverd, fijne afhandeling en belangrijkst leuk en mooi spul voor paard en ruiter!! De nieuwe dekjes zijn nog een doel voor de volgende bestelling?

Van Dayen

Goede bezorging het artikel was der snel kreeg gelijk bericht dat de kleur die ik wilde wat langer zou duren . Top

Van G stroop

Erg blij met dit bedrijf ze zijn erg kundig en professioneel. Zeker een aanrader. Super service en vriendelijke mensen!

Van Annelize van der Kaaij

Zeer tevreden goede klanten service en super qualiteid producten. Als ik nog eens iets nodig heb weet ik waar ik ga

Van Danielle Lamers

Heel goed. Er ging wat mis met het pakketje (ik kon het door vakantie niet ophalen op het afhaalpunt) maar dit is super netjes opgepakt door me te bellen, gratis op te sturen naar mijn huisadres (ik had aangeboden de kosten op me te nemen) en ervoor te zorgen dat ik mijn pakketje een dag later alsnog in huis had! Top service dus. Ook nog eens hele fijne beugels voor een klein prijsje.

Van Anoniem

De Paardengruiter, de kleurrijkste online ruitersportzaak

De Paardengruiter is de kleurrijkste online ruitersportzaak van Nederland met het leukste assortiment ruitersportproducten. Wij hebben maar één missie: de wereld van ruitersport voorzien van kwalitatieve en fleurige artikelen voor paard en ruiter.

Onze online ruitersportzaak

Onze webshop is ontstaan door onze gezamenlijke passie voor paarden en paardrijden en dat zie je terug in ons assortiment. Wij werken onder andere met merken als Amidale Sports, Excellent, HB Ruitersport, Pfiff en Sir Lancelot.

Onze merken

Wij hebben de leukste merken in ons assortiment

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - De Paardengruiter