×

PFIFF! Nieuw in ons assortiment!

In februari zijn wij als Paardengruiterteam naar de halfjaarlijkse beurs Spoga Horse
geweest. Dit is de toonaangevende internationale vakbeurs voor de paardensport. Daar hebben we onze nieuwe leverancier PFIFF ontmoet. Wij zijn super blij en enthousiast dat we de producten van Pfiff kunnen verkopen op onze site.

Wie zijn PFIFF?

PFIFF is een gerenommeerd familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht door de familie Pfitzner. Het bedrijf is gevestigd in Meschede-Freienohl. Ze zijn begonnen met een magazijn oppervlakte van 13 m2. Dit is uitgegroeid tot 13.000 m2. De familie Pfitzner zijn met ruitersport artikelen begonnen omdat ze zelf paardenliefhebbers zijn en de ruitersport beoefenen.
In totaal hebben ze zo’n 3.500 artikelen in allerlei kleuren en varianten. Op elk gebied hebben ze artikelen zoals ruitertoebehoren, zadeltoebehoren, cadeaus, stalaccessoires, zwepen, sporen teveel om op te noemen.

PFIFF in de webshop

Naast Sir Lancelot, HB Ruitersport en Amidale Sports zijn wij trots om ook PFIFF als merk op onze webshop te mogen hebben. Mooie producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Iets waar wij als PaardenGruiterteam altijd naar op zoek zijn. Ieder seizoen kunnen wij u weer de nieuwe collectie van PFIFF aanbieden. Van iets kleins zoals een plastronspeld tot aan iets groots, zoals een mooie kleurrijke zweetdeken! Met dit merk in ons assortiment kunnen wij u als klant een groter aanbod van artikelen aanbieden. Meer kleur en meer setjes!

Wilt u direct naar al onze PFIFF artikelen? [button size=”medium” style=”alt-button primary” text=”Ga naar de PFIFF collectie” link=”https://paardengruiter.nl/brand/pfiff/” target=””]

Mocht u naar iets specifieks van het merk PFIFF opzoek zijn, maar kunt u het niet vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@paardengruiter.nl Wie weet kunnen wij u verder helpen!

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.