Over ons; De Paardengruiter

De Paardengruiter teamleden

De Paardengruiter is een webshop met een mooi assortiment ruitersportproducten. Achter de Paardengruiter zitten wij, Annette en Maya, twee moeders en vriendinnen van wie de kinderen volop de paardensport beoefenen. Ook zelf hebben wij een grote passie voor paarden en weten als geen andere wat het kost om een paard als passie te hebben.

Vaak gaan wij mee met onze kinderen op wedstrijd en het valt ons dan op hoe weinig kleur er wordt gebruikt. We zien wel dat kleur steeds meer op komst is, maar nog niet door iedereen durft te worden gebruikt. Bij Samengestelde wedstrijden is het al gebruikelijk om je eigen kleurenset te hebben, maar ook bij het springen, dressuur en andere takken van de sport mag er meer kleur gebruikt worden.

Wij bieden daarom op onze webshop producten aan die je onder andere aan je wedstrijd set kan toevoegen. Er is toch niets leukers dan met wat kleur je zwart-witte wedstrijd set op te fleuren. Beken je kleur!

In 2012 zijn wij begonnen met onze webshop. We werken vanuit een bijgebouw bij huis. Hier hebben wij onze producten liggen en maken wij de bestellingen klaar. Ook bieden wij hier de mogelijkheid voor klanten om een product op afspraak te passen.

Soms staan we ook bij stands in de regio en bij het KNHS-centrum. Op deze manier proberen we mensen kennis te laten maken met de ruitersportzaak De Paardengruiter en kunnen we de producten direct aan een blije klant mee geven.

In onze webshop bieden wij variërende producten aan, zowel voor paard als voor ruiter. Met onze producten en verschillende kleuren combinaties hopen dat we voor iedereen wat wils hebben. Met ons vernieuwde website hebben we iedere maand nieuwe uitgelichte producten en verversen we iedere keer onze producten.

Om ons opweg te helpen naar een betere en duidelijkere website vinden we het leuk om feedback te krijgen van onze klanten. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@paardengruiter.nl.

Ook kun je lid worden van onze facebookpagina om zo op de hoogte te blijven van onze stands, maandspecials, aanbiedingen en actieproducten.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en hopelijk zit ook uw kleur er tussen!

Enjoy colourful riding!

Groetjes van de Paardengruiter!

Onze tevreden klanten

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Super snel geleverd, fijne afhandeling en belangrijkst leuk en mooi spul voor paard en ruiter!! De nieuwe dekjes zijn nog een doel voor de volgende bestelling?

Van Dayen

Goede bezorging het artikel was der snel kreeg gelijk bericht dat de kleur die ik wilde wat langer zou duren . Top

Van G stroop

Erg blij met dit bedrijf ze zijn erg kundig en professioneel. Zeker een aanrader. Super service en vriendelijke mensen!

Van Annelize van der Kaaij

Zeer tevreden goede klanten service en super qualiteid producten. Als ik nog eens iets nodig heb weet ik waar ik ga

Van Danielle Lamers

Heel goed. Er ging wat mis met het pakketje (ik kon het door vakantie niet ophalen op het afhaalpunt) maar dit is super netjes opgepakt door me te bellen, gratis op te sturen naar mijn huisadres (ik had aangeboden de kosten op me te nemen) en ervoor te zorgen dat ik mijn pakketje een dag later alsnog in huis had! Top service dus. Ook nog eens hele fijne beugels voor een klein prijsje.

Van Anoniem

De Paardengruiter, de kleurrijkste online ruitersportzaak

De Paardengruiter is de kleurrijkste online ruitersportzaak van Nederland met het leukste assortiment ruitersportproducten. Wij hebben maar één missie: de wereld van ruitersport voorzien van kwalitatieve en fleurige artikelen voor paard en ruiter.

Onze online ruitersportzaak

Onze webshop is ontstaan door onze gezamenlijke passie voor paarden en paardrijden en dat zie je terug in ons assortiment. Wij werken onder andere met merken als Amidale Sports, Excellent, HB Ruitersport, Pfiff en Sir Lancelot.

Onze merken

Wij hebben de leukste merken in ons assortiment

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - De Paardengruiter