×

Over Ons

De Paardengruiter is een webshop met een mooi assortiment ruitersportproducten. Achter de Paardengruiter zitten wij, Annette en Maya, twee moeders en vriendinnen van wie de kinderen volop de paardensport beoefenen. Ook zelf hebben wij een grote passie voor paarden en weten als geen andere wat het kost om een paard als passie te hebben.

Vaak gaan wij mee met onze kinderen op wedstrijd en het valt ons dan op hoe weinig kleur er wordt gebruikt. We zien wel dat kleur steeds meer op komst is, maar nog niet door iedereen durft te worden gebruikt. Bij Samengestelde wedstrijden is het al gebruikelijk om je eigen kleurenset te hebben, maar ook bij het springen, dressuur en andere takken van de sport mag er meer kleur gebruikt worden.

Wij bieden daarom op onze webshop producten aan die je onder andere aan je wedstrijd set kan toevoegen. Er is toch niets leukers dan met wat kleur je zwart-witte wedstrijd set op te fleuren. Beken je kleur!

In 2012 zijn wij begonnen met onze webshop. We werken vanuit een bijgebouw bij huis. Hier hebben wij onze producten liggen en maken wij de bestellingen klaar. Ook bieden wij hier de mogelijkheid voor klanten om een product op afspraak te passen.

Soms staan we ook bij stands in de regio en bij het KNHS-centrum. Op deze manier proberen we mensen kennis te laten maken met de ruitersportzaak De Paardengruiter en kunnen we de producten direct aan een blije klant mee geven.

In onze webshop bieden wij variërende producten aan, zowel voor paard als voor ruiter. Met onze producten en verschillende kleuren combinaties hopen dat we voor iedereen wat wils hebben. Met ons vernieuwde website hebben we iedere maand nieuwe uitgelichte producten en verversen we iedere keer onze producten.

Om ons opweg te helpen naar een betere en duidelijkere website vinden we het leuk om feedback te krijgen van onze klanten. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@paardengruiter.nl.

Ook kun je lid worden van onze facebookpagina om zo op de hoogte te blijven van onze stands, maandspecials, aanbiedingen en actieproducten.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en hopelijk zit ook uw kleur er tussen!

Enjoy colourful riding!

Groetjes van de Paardengruiter!

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.