×

Sir Lancelot Bodyprotectors

Steeds meer mensen kennen de Sir Lancelot Bodyprotectors. Ze staan bekend om hun aantrekkelijke prijs en hun variatie in kleur. Sir Lancelot Horse Sports is een exclusief Europees paardensport merk. Ze ontwikkelen unieke bodyprotectors voor de paardensport en leggen nadruk op veiligheid en klanttevredenheid. Inmiddels zijn ze een van de grootste producenten van bodyprotectors in Nederland!

De Sir Lancelot Bodyprotector

Sir Lancelot
De bodtprotectors van Sir Lancelot onderscheiden zich door hun unieke 8-Point Fit systeem, innovatief design, comfort en vele variatie in kleuren. Ze zijn bijvoorbeeld de eerste met een Jeans Bodyprotector! Alle bodyprotectors voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen. Alle bodyprotectors zijn voorzien van EN13158:2009 Level 3 norm.

Door het 8-Point Fit systeem kunt u de bodyprotector eenvoudig afstellen naar elke lichaamsvorm. Dit is gaat makkelijk en snel.
Naast dat ze makkelijk verstelbaar zijn, zitten ze ook erg fijn tijdens het rijden en mennen. De Bodyprotectors zitten comfortabel door hun maximale flexibiliteit en grote bewegingsvrijheid. Dit komt door de lage uitgesneden hals en oksels en de flexibele en beweegbare rugflap.

In maart 2014 waren de bodyprotectors van Sir Lancelot in Engeland als beste getest! En in December 2014 zijn ze geselecteerd voor Het product van het jaar 2014!

Natuurlijk ook Sir Lancelot bij de Paardengruiter!

Ook bij de Paardengruiter hebben wij de Sir Lancelot bodyprotectors. Ze passen bij onze kleurrijke webshop met hun verschillende kleuren bodyprotectors. Sir Lancelot pas ook goed bij ons vanwege hun prijs-kwaliteit verhouding, want de paardensport is als duur genoeg!

In onze webshop proberen we zo’n uitgebreid mogelijk assortiment te hebben van de Sir Lancelot bodyprotectors. Mochten we uw kleur bodyprotector niet in uw maat in voorraad hebben, dan bestellen we hem voor u en proberen ervoor te zorgen dat u hem z snel mogelijk in huis heeft.

We helpen onze onze klanten ook graag bij het vinden van de juiste maat bodyprotector. Schroom daarom niet om ons een bericht te sturen als u niet uit de maten komt. We zijn eenvoudig te bereiken via het contactformulier of via info@paardenguiter.nl Ook is het mogelijk om met ons een afspraak te maken om een bodyprotector te komen passen.

[ux_custom_products cat=”Bodyprotectors” products=”” columns=”4″ title=”De Sir Lancelot Bodyprotectors?”]

[divider width=”full”]

Wilt u liever ons gehele assortiment bekijken? [button size=”medium” style=”alt-button primary” text=”ga naar de sir lancelot bodyprotectors” link=”/product-categorie/bodyprotectors/”]

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.