×

Sint en Piet shoppen bij de Paardengruiter!

Deze maand komt Sinterklaas en zijn pieten weer naar Nederland.top 10 sint En natuurlijk niet te vergeten die goede oude Amerigo! Vele kinderen zullen weer hun schoen zetten in de hoop dat Sint en Piet een leuk presentje achter laten.
In December op Sinterklaasavond viert heel Nederland op zijn manier pakjesavond. Dit kan door een leuk dobbelspel, surprises of wie weet komen Sint en piet wel persoonlijk langs om de cadeautjes langs te brengen!
Om Sinterklaas en zijn pieten een beetje te helpen heeft de Paardengruiter een leuke top 10 lijst gemaakt van leuke paardencadeautjes onder de €10!

De top 10 Sint cadeautjes onder de €10

1) Onweerstaanbare paardensnoepjes 80Gr ~ € 1,50
Zoete appel, iets wat Amerigo niet kan weerstaan! Leuke kleine snoepzakjes met in verschillende smaken! Welke smaak past bij jou paard? Wilde wortel, Zoete appel, Relaxte banaan of Vrolijke drop!

2) De altijd handige sokken ~ vanaf €5,75
Loop je ook wel eens met twee verschillende sokken en kan je geen compleet setje meer maken. Of heeft zwarte piet je sokken verstopt? Dan is het altijd handig om weer een nieuw paar sokken te krijgen! Van sokken heb je nooit te veel!

3) Leuk masker voor je paard! ~ €9,95
Alvast voor de zomer! Vliegenmasker met een leuke print! Naast de functionele werking dat het de vliegen bij de oren, ogen en neus van je paard weghoud, ziet het er ook nog eens leuk uit!

4) Optimale manenverzorging ~ vanaf €0,50
Ben jij ook altijd uren aan het tutten met je paard? Knotjes, vlechtjes of strikjes? Van alles om jou paard er goed uit te laten zien. Creëer jou ultieme verzorgingsset! Keuze uit verschillende manenkammen, elastiekjes, vlechtgaren en vlechtnaalden.

5) Haarnetje ~ €4,95
Samen met je paard geknot op wedstrijd. Maak je set compleet met een prachtige haarstrik waarbij je je haar in een mooi netje kunt stoppen.

6) Oogverblindende plastronspelden ~ €8,95
Zwarte Piet houd wel van een beetje bling! Wil jij ook graag schitteren? Dan zijn een van onze plastronspelden wat voor jou! Goede kwaliteit plastronspelden die eenvoudig te bevestigen zijn aan je plastron. In verschillende vormen en grote te krijgen.

7) Een welverdiende massage voor je paard ~ €7,50
Na al die avonden op de daken lopen, is Amerigo altijd wel toe aan een heerlijke massage. Werkt jouw paard ook altijd zo hard? Met deze borstel geef jij jouw paard de lekkerste massage! Daarnaast is hij ook ideaal voor het verwijderen van losse haren en vuiligheid.

8) Hi Gloss Gel 100ml ~ €7,95
Gooi je manen los en laat de manen van je paard stalen. Met de Hi Gloss Gel worden de manen van je paard lekker zacht en krijgen ze net dat beetje extra verzorging.

9) Oornetje €7,95
De finishing touch van elke set! Geen set is eigenlijk compleet zonder oornetje!

10) Stijlvolle Halsters! ~ €9,95
Zonder halsters kun je weinig met je paard. Ook piet kan Amerigo niet verzorgen zonder een halster. De halsters van Pfiff zijn de absolute favoriet! Ze komen in mooie en verschillende kleuren zodat er voor iedereen wel een passende bij zit.

De Paardengruiter- Sint pakt voor je in!

Deze maand pakken wij van de Paardengruiter uw cadeautjes voor je in! Wanneer je een bestelling doet in onze webhop, kun je bij de opmerkingen laten weten welke producten sinterklaascadeautjes zijn. Wij pakken het product voor je in met sinterklaarpapier. Je krijgt dus de producten kant en klaar als cadeautjes thuis bezorgd.

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.