Ruitersportwinkel

Onze online ruitersportwinkel heeft leuke en kleurrijke producten voor zowel paard en ruiter. Wij hebben een uitgebreide collectie artikelen in diverse kleuren en uitvoeringen. En dit alles voor scherpe prijzen! Dus twijfel niet langer en neem een kijkje in onze online ruitersportzaak. Tevens ideaal om te geven als Sinterklaas- of Kerstcadeau. Wij voeren merken als Amidale Sports, Lukar, HB Ruitersport, Pfiff en Sir Lancelot. Met deze merken kunnen wij onze missie voortzetten: de wereld voorzien van kwalitatief hoogwaardige en fleurige artikelen voor paard en ruiter. 

Resultaat 1–24 van de 108 resultaten wordt getoond

De voordelen van Paardengruiter

Met onze passie voor paarden zijn wij meer dan alleen een online ruitersportwinkel. Wij willen de ruitersport wereld de kleuren geven die het verdient. Bestellen bij De Paardengruiter is zeer eenvoudig en klantgericht. U heeft bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd op al onze producten, wij leveren door heel Nederland en wij verzenden al onze pakketjes binnen 24 uur. U kunt dus snel genieten van uw nieuwe spullen. Besteld u voor meer dan €99,95? Dan bezorgen wij de producten kosteloos. Er gaan u al honderden tevreden klanten voor. Lees onze referenties.

Onze producten

Van beugels, tot sporen en hoofdstellen, van rijhandschoenen tot en met bodyprotectors: of u nu een spring-, dressuur- of crossruiter bent: wij hebben voor ieder wat wils. Uitgangspunt is dat wij meer kleur willen geven aan de paardensport. We willen af van het saaie zwarte tenue. Bovendien heeft de KNHS de regels van de wedstrijdoutfits sinds enkele jaren versoepeld. De enige regel waaraan voldaan moet worden is dat er gereden moet worden in een rij-jas die getypeerd wordt als colbert. Rijd je in de zomer zonder wedstrijdjas? Dan ben je verplicht een shirt of blouse met lange of korte mouwen te dragen met een hoge boord of kol. U ziet het: over de kleur wordt niets gezegd, hierin bent u nagenoeg vrij. In de springsport zien we al dat er meer kleur gebruikt wordt, maar ook in de dressuur kunt u dus meer kleur gebruiken. Kies bijvoorbeeld in plaats van het witte sjabrak voor een van onze kleurrijke opties. Toch liever de witte variant? Ook die hebben wij in ons assortiment.

Online ruitersportwinkel

Er gaan u al honderden tevreden klanten voor. Meer weten? Mail ons dan op info@paardengruiter.nl.