Onze online ruitersportwinkel heeft leuke en kleurrijke producten voor zowel paard en ruiter. Wij hebben een uitgebreide collectie artikelen voor paard en ruiter in diverse kleuren en uitvoeringen. En dit alles voor scherpe prijzen! Dus twijfel niet, neem een kijkje in onze online ruitersportzaak. Wij voeren merken als Amidale Sports, Lukar, HB Ruitersport, Pfiff en Sir Lancelot. Met deze merken kunnen wij onze missie voortzetten: de wereld voorzien van kwalitatieve en fleurige artikelen voor paard en ruiter.

Tot het eind van het jaar kunt u gebruik maken van een feestelijke kortingscode!!! 10% Korting op het hele assortiment inclusief afgeprijsde artikelen!! Code: feest2017

Meer dan een online ruitersportwinkel

Met onze passie voor paarden zijn wij meer dan alleen een online ruitersportwinkel. Wij willen de ruitersport wereld de kleuren geven die het verdient. Bestellen bij De Paardengruiter neemt veel voordeel met zich mee. U heeft bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd op al onze producten, wij leveren door heel Nederland en wij verzenden al onze pakketjes binnen 24 uur. U kunt dus snel genieten van uw nieuwe spullen. Fijn toch? Er gaan u al honderden tevreden klanten voor. Meer weten? Mail ons dan op info@paardengruiter.nl.

Onze tevreden klanten

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Super snel geleverd, fijne afhandeling en belangrijkst leuk en mooi spul voor paard en ruiter!! De nieuwe dekjes zijn nog een doel voor de volgende bestelling?

Van Dayen

Goede bezorging het artikel was der snel kreeg gelijk bericht dat de kleur die ik wilde wat langer zou duren . Top

Van G stroop

Erg blij met dit bedrijf ze zijn erg kundig en professioneel. Zeker een aanrader. Super service en vriendelijke mensen!

Van Annelize van der Kaaij

Zeer tevreden goede klanten service en super qualiteid producten. Als ik nog eens iets nodig heb weet ik waar ik ga

Van Danielle Lamers

Heel goed. Er ging wat mis met het pakketje (ik kon het door vakantie niet ophalen op het afhaalpunt) maar dit is super netjes opgepakt door me te bellen, gratis op te sturen naar mijn huisadres (ik had aangeboden de kosten op me te nemen) en ervoor te zorgen dat ik mijn pakketje een dag later alsnog in huis had! Top service dus. Ook nog eens hele fijne beugels voor een klein prijsje.

Van Anoniem

De Paardengruiter, de kleurrijkste online ruitersportzaak

De Paardengruiter is de kleurrijkste online ruitersportzaak van Nederland met het leukste assortiment ruitersportproducten. Wij hebben maar één missie: de wereld van ruitersport voorzien van kwalitatieve en fleurige artikelen voor paard en ruiter.

Onze online ruitersportzaak

Onze webshop is ontstaan door onze gezamenlijke passie voor paarden en paardrijden en dat zie je terug in ons assortiment. Wij werken onder andere met merken als Amidale Sports, Excellent, HB Ruitersport, Pfiff en Sir Lancelot.

Onze merken

Wij hebben de leukste merken in ons assortiment

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - De Paardengruiter