×

PAARD&LIFESTYLE.COM masterclass 10 oktober 2015

PAARD&LIFESTYLE.COM is een website dat in 2011 begonnen is met een blog voor dressuurruiters. Met deze blog motiveren zij dressuurruiters om progressie te boeken en plezier te hebben in hun trainingen en op wedstrijd.
Op de blog zijn online trainingen te volgen en sinds 2014 zijn er ook evenementen zoals masterclasses en trainingsweekenden.
Nieuw is het digitale inspiratieboek voor het bijhouden van je trainingen en vorderingen die je maakt.

Op 10 oktober 2015 wordt er weer een masterclass georganiseerd met als thema Sensibele Paarden en hoe om te gaan met spanning.

Voor de topsport wil men graag hete paarden maar dat vergt wel meer van de ruiter. In deze masterclass krijg je tips om hoe om te gaan met dit type paarden en hoe om te gaan met spanning bij jezelf en bij je paard.

De masterclass wordt gegeven door toptrainers zoals Alex en Diederik van Silfhout en Tristan Tucker.

Alex en Diederik van Silfhout zijn vader en zoon en hebben een trainingsstal in Lunteren. Diederik van Silfhout heeft met Edward Gal, HansPeter Minderhout en Patrick van der Meer een super prestatie neergezet in Aken bij de Europese Kampioenschappen. Zij behaalden daar goud!!

Tristan Tucker is afkomstig uit Australië en staat bekend om zijn “bomproof” trainingsmethode. Hijzelf noemt het de response training.

Hij laat zien dat ruiters vaak de dressuurtechnieken uitstekend trainen maar dat je ook de omgevingsfactoren moet kunnen beheersen. Het paard moet het gevoel hebben dat het de omgeving onder controle heeft. Tristan Tucker geeft zijn demonstraties op zeer charmante wijze. Heel leerzaam en ook leuk om te zien.

Naast de masterclasses is er ook ruimte voor shoppen en lekker eten.

Het programma is vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Je bent welkom vanaf 9.00 uur.

De locatie is KNHS centrum te Ermelo. Tickets kosten € 34,95.

Wij als Paardengruiter staan ook op deze mooie dag bij PAARD&LIFESTYLE en we mogen 2 tickets weggeven!!

Ga voor deze actie naar onze Facebook om mee te doen en wie weet win jij deze tickets en kan je met iemand naar deze super masterclass. De winnaar maken wij 30 september bekend!

Tot ziens op 10 oktober!!

Het Paardengruiterteam

 

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.