×

Oktober ~ De Paardengruiter in actie voor Pink Ribbon!

De maand oktober is aangebroken en de herfst heeft zijn intreden gedaan. De bladeren aan de bomen verkleuren van geel naar oranje en vallen dan op de grond. Langzaam daalt de temperatuur en halen we onze warme kleren weer uit de kast. Dit geldt ook voor onze paarden en pony’s. Bij hevige regenval en kou halen we de regendeken en misschien zelfs al een 100 grams deken tevoorschijn.
De maand oktober is niet alleen van regen en vallende bladeren, maar heeft ook een geheel andere betekenis. Het is namelijk Borstkankermaand.

Oktober is borstkankermaand
Het gehele jaar zet Stichting Pink Ribbon zich in – samen met haar partners, het Nederlandse bedrijfsleven en vele anderen – om aandacht te vragen voor borstkanker en fondsen te werven. Met als hoogtepunt de maand oktober. In deze speciale borstkankermaand worden er door particulieren en bedrijven traditioneel veel acties en evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor borstkanker.

Ook bij de Paardengruiter staat de hele maand oktober staat in het belang van Pink Ribbon. Dat doen we om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten worden vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die zich inzet voor de borstkankerpatiënt van vandaag. De Stichting financiert wetenschappelijk onderzoek, psychosociale zorg- en voorlichtingsprojecten op het gebied van borstkanker. Pink Ribbon wil dat de behandeling en nazorg van borstkanker beter worden afgestemd op de specifieke situatie van de patiënt, waardoor de overlevingskansen kunnen worden vergroot en de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Zie ook: www.pinkribbon.nl

Wij doneren € 2,50 van uw bestelling aan Pink Ribbon!!
De Paardengruiter doet deze maand een actie om borstkankerpatiënten in de internationale borstkankermaand oktober te steunen. We gaan proberen een flink bedrag in te zamelen voor Pink ribbon door van elke bestelling die bij ons binnenkomt €2,50 te doneren. Bij uw bestelling ontvangt u dan een klein presentje. Zo helpen wij mee om Pink Ribbon hun goede werk voor te zetten en vele patiënten te helpen.

Enjoy colourful riding!

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.