×

November ~ De Paardengruiter bestaat 2 jaar!

November is de een na laatste maand van het jaar. Langzaam treedt de winter in en wordt het kouder. Niet alleen als ruiter kleed je jezelf warmer aan, maar ook bij je paard leg je een warmere deken op. Deze maand hebben we winterse producten op de website. Verwen jezelf met warme thermo handschoenen. Ideaal om mee te rijden, te longeren of aan te hebben als je gewoon onder de paarden bent. Naast thermo handschoenen hebben we ook heerlijke fleecetruien voor volwassenen en kinderen en fijne waterafstotende jassen.
Voor de paarden hebben we heerlijke 300grams dekens met een leuk design in de webshop, zowel met als zonder hals.

Deze maand is een speciale maand bij de Paardengruiter. Twee jaar geleden begonnen wij met onze webshop en dat moet gevierd worden vinden wij! De hele maand november ontvangt u als klant bij een bestelling vanaf €25 een leuke attentie! Daarnaast verloten wij op facebook een setje gekleurde flexibele beugels. Om kans te maken op de beugels moet je een foto zetten in een reactie waarin jij en je paard kleur bekennen. Wat is jullie favoriete kleur?
Klik hier om direct naar de actie te gaan!

Naast dat de Paardengruiter deze maand 2 jaar bestaat, hebben we deze maand nog iets te vieren. De Paardengruiter heeft een nieuw paardenlid! Naast Calippo en Wizzard hebben we nu ook McFlurry erbij! McFlurry is de pony van ons jongste paardengruiter Troy! Troy en McFlurry zijn al op de goede weg om elkaar te leren kennen. Jullie zullen in de toekomst McFlurry vast en zeker op onze website of facebook tegenkomen!

10513351_1487608424854534_234081272846196443_n

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.