Lukar zadeldek + oornetje Rainbow

Een trendy zadeldekje en oornetje met een schitterend ontwerp van Lukar. Het spectaculair kleurgebruik zorgt ervoor dat dit setje een ware eye-catcher is!

Verkrijgbaar: Cob vlz, Full vlz en  Full Dressuur

 

 

59,95 39,95

Dit bedrag is inclusief BTW
Op voorraad
Gratis verzending NL vanaf € 99,95
Binnen 24 uur verzonden
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

Geweldige set van Lukar! Bestaande uit:

Lukar zadeldekjes:

De buitenzijde van de zadeldekjes wordt gemaakt van een zeer duurzame stof, Cordura. De binnenzijde van een duurzaam, ademend materiaal (100% katoen). De Cordura stof is kleur- en slijtvast en zorgt ervoor dat er weinig vuil wordt opgenomen. Het zweet wordt door de binnenlaag goed afgevoerd.

De dekjes zijn wasbaar op 30 graden.

Lukar oornetjes:

De oornetjes van Lukar zijn gemaakt van een dun en ademend materiaal, waardoor de oren niet verhit raken. Een mooie bies zet het netje mooi af en zorgt ervoor de het geheel op zijn plaats blijft.

Oornetjes zijn leuk om je paardrij-outfit mee op te fleuren. Ze passen goed bij je zadeldekje of je beugels. Naast dat het er leuk uit ziet op je paard hebben oornetjes ook een functie. Sommige paarden zijn tijdens het rijden en op wedstrijd nerveus en schrikachtig. Vooral wind en geluid hebben hier veel invloed op. Door een oornetje bij je paard op te doen, demp je het geluid met ruim 75%. Hierdoor wordt je paard vaak rustiger en kun je hem ontspannen rijden. Ook vermindert het de last van vliegjes e.d.