×

De Flexi Jinn Beugels

Een nieuw product in Nederland! De Flexi Jinn Beugels! De Flexi Jinn beugels zijn een combinatie van de Flexibele beugels en de Jinn Beugels. Deze unieke combinatie is nog bijna nergens te verkrijgen! De beugels zijn gemaakt van RVS waardoor ze zwaarder (… gram) en sterker zijn dan de aluminium beugels. De beugels hebben de grotere opening en het brede voetbed van de Jinn beugels en de flexibiliteit van de flexibele beugels. Dit zorgt voor optimaal comfort voor de ruiter!
De beugels zijn geschikt voor elke discipline ongeacht welk niveau je rijdt. Het is de idele beugel voor iedere ruiter!

Werking van de Flexi Jinn Beugels2-Flex

De Flexi Jinn beugels hebben net als de flexibele beugels een scharnier onder het rubber zitten. Deze scharnier zorgt ervoor dat de beugel zowel naar voor als naar achter kan bewegen. Het scharnier is niet zo flexibel dat je voet continu beweegt, maar heeft meer de functie als schokdemper. Dit zorgt ervoor dat de gewrichten van de ruiter minder worden belast en voor een verbeterde beenligging.
Daarnaast zorgt de flexibiliteit van de beugel en de grotere opening er ook voor dat je voet makkelijker uit de beugel kan glijden, omdat de beugel mee beweegt. Hierdoor is het risico minder groot dat je met je voet in de beugel blijft hangen als je van je paard valt.
Het brede voetbed van de Jinn zorgt voor een goede grip en meer steun tijdens het rijden.

Waarom de Flexi Jinn beugels?

Mensen die voor de Flexi Jinn beugels kiezen, zijn vaak opzoek naar een speciale beugel. Vaak hebben ze tijdens
het rijden last van gewrichtsklachten en zoeken naar een beugel die meer steun bied. De Flexi Jinn beugels heeft de juiste combinatie die mensen zoekten. Door de flexibele scharnieren in de beugel worden de gewrichten van de ruiter beter ontlast waardoor pijnklachten minder of zelfs verdwijnen! Het brede voetbed van de Jinn beugel heb je meer steun en grip waardoor de ruiter meer comfort en stabiliteit heeft.
Nieuwsgierig naar ervaringen? Lees hier de reviews van onze klanten over de Flexi Jinn beugels.

Flexi Jinn beugels verkrijgbaar bij de Paardengruiter

Alleen bij de Paardengruiter zijn de Flexi Jinn Beugels verkrijgbaar! Voorlopig zijn ze alleen te krijgen in de maat 12cm en in de kleuren Rood, Roze, Zwart en RVS. De gekleurde beugels zijn hetzelfde als de RVS beugels, alleen zijn deze voorzien van een gekleurde poedercoating. Bestel ze direct!

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.