×

December ~ De laatste maand van het jaar

December is de laatste maand van het jaar. Een maand waarin we verschillende feestdagen vieren.

Als eerste vieren we Sinterklaas. De goedheiligman komt samen met zijn pieten en paard met een boot naar Nederland om cadeautjes te geven aan de kinderen. In de maand december vieren we dat de man jarig is en is het pakjesavond. Ook wij als Paardengruiter vieren dit. Op 5 december hebben we 10% korting op een product naar keuze in de webshop.

Als de Sint weer opweg is naar het warme Spanje, dan vliegt de Kerstman met zijn slee en rendieren het land binnen. De rest van de maand zingen we kerstliedjes, vieren we het huis met een boom en lampjes en komen we gezellig met familie bij elkaar.

Ter inspiratie bieden wij leuke gekleurde setjes aan in de webshop om cadeau te doen!

Ook de Kerstman vertrekt weer richting de Noordpool als hij allemaal cadeautjes heeft uitgedeeld. En dan is het nog maar een paar dagen wachten tot we vieren dat we weer een nieuw jaar in gaan. Met zijn alle roepen we dan “GELUKKIG NIEUWJAAR!”.

Naast de feestdagen is december ook vaak een koude maand. De temperaturen zijn al richtig het vriespunt gezakt, de paarden krijgen warmere dekens op en wij trekken warmere kleding aan. Om daarbij een handje te helpen geven wij deze maand bij iedere bestelling een warm cadeautje weg.

En als kers op de taart staan we deze maand in paardenmagazine De Hoefslag en hebben we de gekleurde flexibele beugels in de actie! De hele maand voor maar €39,95!

hoefslag

 

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.