Oornetje Crystal Amidale Sports

Leuke oornetjes crystals van Amidale sports. In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Met een schitterende bies.

12,50

Dit bedrag is inclusief BTW
Op voorraad
Wissen
Gratis verzending NL vanaf € 99,95
Binnen 24 uur verzonden
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

Amidale Sports Oornetje Crystal

De oornetjes zijn gemaakt van gehaakt katoendraad. De oren zijn van een elastisch glad zijdeachtig materiaal. Aan de rand van het oornetje loopt een randje met 2 rijen kleine kristal steentjes. Ze zijn te verkrijgen in 14 kleuren. Rood, zwart, navy blauw, kobalt blauw, helder blauw, baby blauw, oranje, wit, roze, geel, paars, groen, bruin en grijs. De oornetjes zijn door hun vele kleuren goed te combineren in setjes.

Goed te bewerken naar eigen ontwerp

Ze zijn te verkrijgen in de maten Full, cob en pony. Voor shetlanders is er geen speciale maat.  De pony oornetjes zijn heel goed aan te passen. Het is gebleken dat een shetlander de pony maat goed past. Alleen de oren zijn te groot. Deze zijn heel goed op maat te maken. Je draait het oornetje binnenste buiten en knipt een derde van de oren af wel meegaan met de kromming van het model. Deze kan je met een naaimachine heel netjes weer dicht naaien en je shetlander heeft ook een passend oornetje.  De oornetjes zijn zo gemaakt dat als je ze wil opleuken ze heel goed te bewerken zijn met stof en andere zaken. Leuk voor de creatieve mensen onder ons.