Amidale Sports Gouden 2-Flex Beugels

Gouden flexibele beugels. Gemaakt van messing.
Verkrijgbaar in de maat 12cm.

34,95

Dit bedrag is inclusief BTW
Niet op voorraad

Uitverkocht

Gratis verzending NL vanaf € 99,95
Binnen 24 uur verzonden
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

De flexibele beugels zijn gemaakt van messing. Een flexibele beugel die ervoor zorgt dat de gewrichten van de ruiter minder worden belast. Ook is de beugel zo gemaakt dat deze optimaal comfort biedt. De zijkant van de stijgbeugels zijn bekleed met comfortabel rubber. Onder dit rubber zitten scharnieren. Deze scharnieren hebben een schokdempende functie waardoor dus de gewrichten van de ruiter minder worden belast. Ook zorgen deze beugels voor een verbeterde beenligging. Doordat de beugels flexibel zijn is het risico minder groot dat je met je voet in de beugel blijft hangen als je van je paard valt, omdat de beugel meebeweegt met de beweging van je voet.
Doordat ze gemaakt zijn van messing zijn ze zwaarder dan de andere flexibele beugels.

Product informatie
Voetbed: 4,8cm x 12cm
Voetopening: 11,5cm
Gewicht per beugel: 590 gram

In de kleur: Goud

Behandeling van de beugels
De gouden flexibele beugels zijn gemaakt van messing of geelkoper. Messing is een legering van 55 tot 70 koper en 30 tot 45% zink. Deze legering geeft een goudachtige kleur. Wanneer je de beugels lang blootstelt aan water, zand en de buitenlucht dan kunnen de beugels gaan kleuren naar donkerbruin.

Dit is de reden, waarom wij adviseren de messing na gebruik met een zachte borstel cq doek af te nemen. Dit vergroot de levensduur van het product. Bij het schoonmaken mogen geen stalen gereedschappen gebruikt worden. Omruilen van producten kan tot maximaal 1 maand na aankoop. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is hierbij aan de importeur om te beoordelen of schade komt door onzorgvuldig gebruik, waarbij bovenstaand advies niet is opgevolgd of door een productiefout. Over dit besluit kan niet worden gediscussieerd.