×

Amidale Sports gekleurde beugels

Sinds een jaar hebben wij de Amidale Sports producten in onze webshop. De meeste mensen kennen hun meest opvallende product, namelijk de gekleurde beugels. De gekleurde beugels zijn er in heel veel verschillende kleuren en modellen, zodat er voor ieder wat wils is. Ook bij deze producten is een mooie prijs-kwaliteit verhouding. De beugels zijn sterk en van goede kwaliteit en gaan een hele lang tijd mee. Net zoals iedere andere beugel.
We dienen de gekleurde beugels netjes onderhouden te worden, want anders bestaat de mogelijkheid dat de kleur met de tijd loslaat.
Hiervoor adviseren wij de beugels na ieder gebruik met een nat doekje af te nemen, zodat zand en water niet over de verf gaan schuren en roest te voorkomen.

Welke gekleurde beugels zijn er?

Amidale Sports heeft verschillende soorten gekleurde beugels. Hieronder bespreken we de beugels die wij in de webshop hebben.

Flexibele beugels
De meest bekende beugel zijn de flexibele beugels. Deze beugels hebben een scharnieren onder het rubber. Deze scharnieren hebben een schokdempende functie waardoor dus de gewrichten van de ruiter minder worden belast. Uit ervaring weten we dat dit ook daadwerkijk last en pijn van de gewrichten verminderd!
Deze beugels zijn hetzelfde systeem als de Sprenger beugels alleen onder een andere naam en andere prijs.

Veiligheidsbeugels
Amidale Sports Veiligheidsbeugels zijn voorzien van een elastiek aan de zijkant van de beugel. Door de hoge spanning die op het elastiek zit, laat deze niet bij eenvoudige druk los. Het elastiek schiet pas los bij een flinke druk. Bij een val kan het elastiek losschieten, waardoor het risico minder groot is dat je voet vast blijft zitten in de beugel.

JINN Beugels
De JINN beugels zijn een beugels met een groot voetbed voor betere grip. Daarnaast hebben ze een unieke uitstraling door hun speciale design.

Flexibele JINN beugels
De flexibele JINN beugel is een kruising tussen de flexibele beugels en de JINN beugels. Ze hebben de scharnieren van de flexibele beugel en de vorm en voetbed van de JINN beugels.

Endurance/Caged Beugels
De caged beugels hebben een breed voetbed wat meer steun biedt dan een standaard beugel. Aan de voorzijde zit een rubberen korf die voorkomt dat je voet te ver in de beugel schiet. Erg fijn voor lange afstanden. Deze beugels worden veel gebruikt voor endurance en recreatie.

Standaard Stijgbeugels
De standaard stijgbeugls zijn ook in kleur te verkrijgen. Deze beugels hebben een rubberen voetbed en hebben een stalen of aluminium frame. Verder zit er niks speciaals aan de beugels.

Polymeer Beugels
De Polymeer Beugels zijn net als de compositi beugels gemaakt van kunststof. Dit maakt ze licht van gewicht en sterk.

Ik wil gekleurde beugels!

Steeds meer mensen rijden met gekleurde beugels en niet alleen tijdens het trainen, maar ook tijdens wedstrijden. Op wedstrijd is steeds meer kleur toegestaan, zolang het maar een geheel is. Maakt daarom jou setje compleet met mooie gekleurde beugels!

[button size=”medium” style=”alt-button primary” text=”naar de beugels” link=”/product-categorie/beugels/”]

Onze merken

Je vind de tofste merken in ons assortiment.