Amidale Sports Flexible JINN Beugels

Flexibele jinn beugels. Gemaakt van rvs. Verkrijgbaar in de maat 12cm.

44,95 24,95

Dit bedrag is inclusief BTW
Op voorraad
Gratis verzending NL vanaf € 99,95
Binnen 24 uur verzonden
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

De flexibele jinn beugels zijn gemaakt van rvs met gekleurde poedercoating. Net als elke jinn hebben ze een breed voetbed voor meer grip en hebben ze een hogere voetopening dan een standaard beugel. Doordat ze gemaakt zijn van rvs zijn ze zwaarder en steviger dan de aluminium jinn.

De zijkant van de stijgbeugels zijn bekleed met comfortabel rubber. Onder dit rubber zitten scharnieren. Deze scharnieren hebben een schokdempende functie waardoor dus de gewrichten van de ruiter minder worden belast.

Product informatie
Voetbed: 6,2cm x 12cm
Voetopening: 12,5cm
Gewicht per beugel: 640 gram
Type scharnier: 2-flex

In de kleuren: RVS, Lichtblauw, Donkerblauw, Zwart, Rood en Roze

Behandeling van de beugels
De rvs en gecoate staalsoorten zijn zeer gevoelig voor chloor, stadswater en zwembadwater. Roestvast staal kan wel degelijk roesten. In omstandigheden die hardnekkig genoeg zijn of bij beschadiging van de beschermende oxidehuid, kan roestvorming plaatselijk extra snel plaatsvinden. Dit wordt o.a. veroorzaakt door chloriden of andere metalen die zich nestelen in het oppervlak.

Dit is de reden, waarom wij adviseren de rvs en gecoate staalsoorten na gebruik met een zachte borstel cq doek af te nemen. Dit vergroot de levensduur van het product. Bij het schoonmaken mogen geen stalen gereedschappen gebruikt worden. Omruilen van producten wegens kleurverlies of toch roesten kan tot maximaal 2 maanden na aankoop. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is hierbij aan de importeur om te beoordelen of schade komt door onzorgvuldig gebruik, waarbij bovenstaand advies niet is opgevolgd of door een productiefout. Over dit besluit kan niet worden gediscussieerd.