Amidale Sports Aluminium JINN Beugels

Aluminium JINN beugels. Nu met gratis een bijpassend oornetje! (vermeld de maat bij ‘opmerkingen’)

Verkrijgbaar in de maten 11cm en 12cm.

44,95 24,95

Dit bedrag is inclusief BTW
Op voorraad
Gratis verzending NL vanaf € 99,95
Binnen 24 uur verzonden
14 dagen bedenktijd

Beschrijving

De jinn beugels zijn gemaakt van aluminium met gekleurde poedercoating. Net als elke jinn hebben ze een breed voetbed voor meer grip en hebben ze een hogere voetopening dan een standaard beugel. Doordat ze gemaakt zijn van aluminium zijn ze de lichtste jinn beugel.

Product informatie
Voetbed: 6,2cm x 12cm en 6,2cm x 11cm
Voetopening: 12,5cm
Gewicht per beugel: 395 gram

In de kleuren: Rood, Roze, Paars, Donkerblauw, Lichtblauw, Groen en Zwart
In de maten: 11cm en 12cm

Behandeling van de beugels
Aluminium is een licht soort metaal. Het weegt slechts een derde van staal of brons. Het aluminium is door de 4% koper bestendig tegen corrosie. (Niet tegen spanningscorrosie) En is even sterk en slijtvast als andere staalsoorten. Dit is dan ook de reden dat aluminium veel gebruikt wordt voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Toch adviseren wij bij deze beugels om deze na gebruik met een zachte borstel cq doek af te nemen. Dit vergroot de levensduur van het product. Bij het schoonmaken mogen geen stalen gereedschappen gebruikt worden. Omruilen van producten wegens kleurverlies of toch roesten kan tot maximaal 2 maanden na aankoop. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is hierbij aan de importeur om te beoordelen of schade komt door onzorgvuldig gebruik, waarbij bovenstaand advies niet is opgevolgd of door een productiefout. Over dit besluit kan niet worden gediscussieerd