Amidale Sports stijgbeugel RSV Rainbow

 44.95 inc. BTW

Door het unieke (door hitte verkregen) en geweldige kleureffect is deze beugel van Amidale Sports niet alleen een comfortabele beugel, maar zeker ook een ware eye-catcher!

Verkrijgbaar: 12 cm

Op voorraad

Categorie: Tags: , Brands: .

De beugels zijn gemaakt van rvs. Het unieke kleureffect is verkregen door verschillende levels van hitte toe te passen. Waar handwerk en daarom is elke beugel uniek!

Product informatie
Voetbed: 4,8cm x 12cm
Voetopening: 11,5cm

In de maat:  12cm

Behandeling van de beugels
De rvs en gecoate staalsoorten zijn zeer gevoelig voor chloor, stadswater en zwembadwater. Roestvast staal kan wel degelijk roesten. In omstandigheden die hardnekkig genoeg zijn of bij beschadiging van de beschermende oxidehuid, kan roestvorming plaatselijk extra snel plaatsvinden. Dit wordt o.a. veroorzaakt door chloriden of andere metalen die zich nestelen in het oppervlak.

Dit is de reden, waarom wij adviseren de rvs en gecoate staalsoorten na gebruik met een zachte borstel cq doek af te nemen. Dit vergroot de levensduur van het product. Bij het schoonmaken mogen geen stalen gereedschappen gebruikt worden. Omruilen van producten wegens toch roesten kan tot maximaal 1 maand na aankoop. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is hierbij aan de importeur om te beoordelen of schade komt door onzorgvuldig gebruik, waarbij bovenstaand advies niet is opgevolgd of door een productiefout. Over dit besluit kan niet worden gediscussieerd.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amidale Sports stijgbeugel RSV Rainbow” te beoordelen